2012. január 15., vasárnap

Az első Tilda angyalom

Tegnap este megvarrtam az első Tilda angyalomat. Úgy örülök neki, mint egy kis gyerek. :) Nagyon jó volt elkészíteni és egy kicsit sajnáltam is, hogy elkészült, mert már nem babrálhattam vele... Nah majd a következővel. 
A szabásmintáját a picasaweb-en találtam, mert a két könyvben, amiket vettem, csak nagyobb angyalok vannak, én viszont őt a falra szeretném felakasztani és az ennél nagyobb méret nem lett volna jó, szerintem. A bejáratunknál fogja köszönteni a hazaérkeztünket és majd fogadja a vendégeinket. :)

A karját nem sikerült szépen felvarrnom, ezért olyan ruhát varrtam neki, ami eltakarja a karillesztést. Szeretjük az étkezőben és a konyhában a piros kiegészítőket, így piros mintás ruhát és szívecskét kapott. A kedvencem a muffinos miltonkapocs a szívecskéjén. 

Én elégedett vagyok az első angyalommal, remélem nektek is tetszik.







6 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett! Az én első babám csípőficamos, az egyik lába egy centivel lejjebb lóg. De ez nagyon ügyes munka, gratulálok!Lesz még több is, ugye?

    VálaszTörlés
  2. Szia Kata, örülök, hogy itt vagy. :) Képzeld, neki is hosszabb az egyik lába egy picit! :D Naná, hogy lesz még több is. Olyan szuper volt csinálni! :) Jövő héten megcsinálom a következőt. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon-nagyon tetszik! Óvatosan vele, mert elkaphat a hév, és unásig gyártod majd őket! :)

    VálaszTörlés
  4. Ha túl sok lesz, akkor majd elajándékozom őket. :)

    VálaszTörlés