2013. január 7., hétfő

Babajátékok

Ma két könnyen és gyorsan elkészíthető babajátékot varrtam. Persze nekem nem ment olyan gyorsan, mint ahogy azt elképzeltem, mert néha le kellett feküdjek egy kicsit. A baba keresztben fekszik a pocakomban, így nem szereti, ha sokat ülök. De azért csak hagyta, hogy befejezzem. Biztos tudta, hogy az övé lesz. :)

Az első egy színes, puha, sok címkével ellátott kocka lett. A belsejébe akartam varrni valami csörgőfélét, de mivel semmi nem jutott eszembe, így ebből kimaradt. Csinálok majd egy másikat is, ha kitaláltam, hogy mi a manót varrjak a közepébe... Sőt, az majd labda alakú lesz. :)


Aztán varrtam egy baglyot is. Rajta is van címke. Igaz nem olyan sok, de a címke az címke, szeretik a gyerekek. :)


6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett mind a kettő. Kitartást neked a szülésig és sok erőt is. Már én is varrok gőzerővel, bár nekem áprilisban jön a 2. fiam. Ha nem bánod lopom az ötleteket, kell pár túlélési eszköz későbbre.

    VálaszTörlés
  2. Szia, köszönöm szépen. :)
    Nyugodtan vidd az ötletet, egyik sem a sajátom. A bagolyhoz itt találod a szabásmintát:
    http://www.scribd.com/doc/31708500/Owl-Cushion-Tutorial-by-The-Craft-Revival
    Nektek is jó egészséget kívánok! :)

    VálaszTörlés
  3. Ügyes vagy, kívánom, hogy sok öröme teljen bennük a kis jövevénynek! :) Én is most szántam rá magam a varrogatásra, rengeteg ötletem van és rengeteg ötletet merítek a netről (innen is). Talán most majd lesz időm végre: most lesz 9 hónapos a harmadik kislányom, a nagyok most mentek oviba. Csörgőt én innen rendeltem: http://alkotokboltja.hu/ProductView/index/602498
    Jó munkát, sok boldogságot kívánok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) És hajrá, varrj a lányoknak! :)

      Törlés
  4. Kindertojásba pár gomb, összecsukod és kész is a csörgő.

    VálaszTörlés
  5. Kindertojásra én is gondoltam, de ha szétnyílik (megnyomódik), kiesik belőle minden, és oda a csörgő... :( De még én sem adtam fel az alternatíva keresését... :)

    VálaszTörlés