2013. április 29., hétfő

Kivirágzott minden

Tegnap délután sétálgattunk Dorkával és nem bírtam betelni azzal, hogy minden csupa zöld és minden virágzik, jó illat van, mindenütt kapirgálnak az emberek a kertekben. 
Hát nálam is kivirágzott a varrógép. 
Például vele:



2013. április 26., péntek

Babajátékok

Mivel Dorka a világ egyik legjobb fej babája, így a héten sikerült több mindent is varrnom. Igaz a szabás már megvolt múlt héten. Szépen, aprólékosan haladok, de a végeredmény a lényeg.
Holnap jön Dorkához egy udvarló, aki 3 nappal idősebb nála. Neki készítettem egy baglyot és mellé egy kockát, ami telis tele van címkékkel és a belseje egy cicanyakörvre való csengőt rejt. :)



2013. április 25., csütörtök

Varrok

A jó idővel a varrási kedv is újra megjött. Most egyelőre nem vállalok rendelést, csak a magam kedvére varrok majd, mivel Dorka Fáni miatt nem tudok határidőt tartani és vállalni. Illetve nem akarok feszült lenni miatta, igazán jó kedvvel és szívből akarom csinálni, amit csinálok. 

Rendeltem tárcakereteket és új anyagokat is. Az egyik kedvenc anyagomból magamnak varrtam egy új tárcát. Ez a tárcafazon nagyon egyszerű, de szerintem nagyszerű. És ez az anyag..., csúcs. :)


2013. április 8., hétfő

Bejelentkezés

Olyan régen írtam ide, hogy el kellett gondolkoznom a jelszavamon...
Hát örömmel írhatom, minden a legnagyobb rendben. Dorka nagyon jó baba, de azért leköti minden percem. Oké, nem mindet, de a maradék időt a háztartás viszi...
Optimista vagyok azért, mert rendeltem tárcakereteket és anyagokat is, szóval pozitívan nézek a jövőbe. :D Egyszer biztos jut majd idő a varrásra is.

Két mutatni valóm azért van. Nem frissek, kb. egy hónapja készültek.

Egy bugyelláris:


Egy eleFáni:



Itt pedig egy mosoly mindenkinek Dorka Fánitól: