2012. március 25., vasárnap

Bugyellárisok

A tegnapi össznépi szemétszedés után nem igen maradt energiám sem a házimunkára, sem pedig a hobbimunkára... Ma azért megerőltettem magam és ezek a bugyellárisok készültek. Pénztárcának szerintem nagy, de neszesszernek és kistáskának szuper.



Valamint még készült egy függöny... bizony ám, a hálóba. :) Életemben először varrtam függönyanyagot. A véleményem: blööö, soha többé nem fogok... legalábbis azt hiszem. Mosás után pedig rettegtem, hogy kiégetem a vasalóval.... Anya turizta ezt a függönyt magának, neki sikerült egy cuki vasaló lenyomatot elhelyezni rajta.... :D El is dugta, de mikor kértem, hogy keressen nekem egy függönyt a hálószobánkba, kérdezte, hogy tudnék-e egy szépen "kivasalt" függönnyel mit kezdeni. A szerencse az volt, hogy a szélén égette ki, így kb. 20 cm-t kellett csak levágnom belőle. Kettévágtam, az oldalait beszegtem és már kész is volt. :) Persze még nem  mutatom meg, majd mindent egyben. Annyit azért elárulok, hogy bugyellárisok hátterében látható valami, ami a háló egyik darabja lesz.

2012. március 22., csütörtök

Nyuszis ajtódísz

Kiszabdaltam jó néhányat belőlük, de még csak egyre futotta az időmből. Ajándék lesz. :)


2012. március 19., hétfő

Megújulás

Régóta van egy kép az agyamban, hogy milyennek szeretném látni a Fáni-táska blogot. Hát jelentem, ilyennek. 
A bannert hálásan köszönöm Borbáth Katának! :) Nagyon klassz lett, igazán Fánis. A kalitka a kedvencem...
Ehhez már nagyon könnyű volt átalakítani és színezni a blogot. Remélem nem csak nekem tetszik a végeredmény!

Itt tudjátok megnézni, hogy mit "művel" Áron (Kata férje) a fényképezőgéppel és Kata a fotókkal:

Szívből ajánlom őket, ha szeretnél egy szép sorozatot az esküvődről, a gyerekedről vagy bármi egyébről.


2012. március 18., vasárnap

A 100-dik

Nah nem táska, abból nem tudom mennyi készült eddig... Hanem ez itt a századik bejegyzés. :) 
Nos azután, hogy délelőtt elmondtam mennyire nem volt aktív ez a négy nap a varrást illetően, ma egész délután varrtam. Hogy mit? Inkább miket. Két szívecskét, két párnahuzatot és készítettem két faliképet. Mindezt az új hálószobába. Persze még nem mutatom meg, mert ilyen gonosz vagyok.... :D

És készült egy uzsitasi, szívecskés, mert a kishölgy azt kérte. Remélem tetszik majd neki.


A nyertes

A hosszú hétvége termése mondhatni nulla...  De szuper jót kirándultunk és hálószobát költöztettünk. Juhúú, újra lakberendezhetek. Aki még nem tudná, ez nálam szinte beteges. :) De jó értelemben!  Most még nem mutatok nektek semmit, majd csak akkor, ha már minden apró részlet készen van. Egy izgalmas dolgot azért elárulok, római rolót is fogok varrni.... :)

Nah, de akkor mondom, hogy a ma reggel sorsolással indult. Több mint 100-an jelentkeztetek a tárcáért. :) A sorsolás azok között történt, akik teljesítették a "feltételeket".
 Mindenkinek köszönöm, aki játszott velem és aki megtisztelt a kedves szavaival! 
Ahogy azt írtam már, ha egyszer szomorú leszek, mert épp valami nem úgy sikerült ahogy azt elképzeltem és emiatt tépem a hajam, akkor majd előszedem az irományaitokat és elolvasom. Biztos, hogy felvidítanak majd. :)
Illetve ha egyszer lesz majd Fáni-műhely, akkor annak az egyik falát a ti kedves szavaitok fogják díszíteni. 

A nyertes pedig: Mester Tímea :)


2012. március 5., hétfő

Játsszunk egyet.

Annak örömére, hogy a Fáni-táska facebook oldalának "tetszikelői" elérték az 500-as létszámot, illetve a blog látogatottsága meghaladta a 10.000-et, így játékot hirdetek. 

A JÁTÉK 2012. március 17. éjfélig tart.
Nem gyűjtök lájkot, nem kérek megosztást, sem reklámot... 
A játék feltétele csupán annyi, hogy mondd el miért tetszik, amit csinálok. Vagy itt a blogbejegyzés alatt, vagy a Facebook-on a játékfelhívás képe alatt.

A nyeremény pedig ő:



Mindenkinek sok szerencsét kívánok! :)

2012. március 1., csütörtök

Angol házi helyett


 Reggel angol órám lesz munka előtt. Lusta disznó vagyok,  házi feladat helyett ezt varrtam...