2012. február 27., hétfő

Húsvétra hangolódva

Mondtam, hogy rám jött a húsvéti varrhatnék? Hát most mondom. Itt az első nyuszis Tilda szívecske, ami a hűtőnket díszíti. Piros, mi más? Nem igen tudok más színben gondolkodni, ha a konyha és étkező díszítéséről van szó. Egyszer biztos megunom majd... vagy nem. :)




2012. február 26., vasárnap

Megint egy tárcás hétvége

Rákaptam a tárcavarrásra. Eddig úgy féltem tőle, de mára már összebarátkoztunk. :) Most egy másik fazonnal és kerettel próbálkoztam. 
Emellett pedig kicsit már hangolódom a húsvétra. Sosem szoktam, de a kedves kis barátnőimtől megkaptam a tavaszi Tilda könyvet (Tavaszváró kézműves ajándékok), amiben olyan szuper dolgok vannak, hogy kedvem lenne megvarrni belőle mindent. Pláne most, hogy az időjárás is tavaszi.





2012. február 21., kedd

Tilda szív

Egy újabb Tilda szívecske ajándékba, mert megérdemli. :) És mert szeretek ajándékot adni, pláne ha azzal örömet is szerezhetek valakinek. 
És ez a Tilda anyag...., most épp nagy kedvenc. 




2012. február 19., vasárnap

Bukszák

Azt hittem hamar megleszek.... Az este kiszabtam őket és össze is varrtam mindhármat, gondoltam majd ma délelőtt belevarrom őket a keretbe és hiphop kész vagyok. Ühüm... nagyot tévedtem. A fél napom ezzel ment el. Na mindegy, elégedett vagyok, az a lényeg. :)
Mindegyikben van belül két-két zseb a kártyáknak. 


 



A fotók helytelen sorrendje nem direkt. Nem tudom kezelni a blog képbeillesztését normálisan.

2012. február 7., kedd

Vintage Angel

Az időjárás miatt ma úgy alakult a napom, hogy kényszerszabadságomat töltöm. Nálam ma azt hiszem betelt a pohár, ami a telet illeti... Legyen elég ennyi.

Tegnap este kiszabtam, ma pedig befejeztem a második Tilda angyalomat. Ajándékba készült. Melós volt ő is, de megérte újfent, mert nekem nagyon tetszik a végeredmény. A karjait most sikerült szebben felvarrnom, mint a múltkoriét, de a haja.... most is kiakasztott. :) 




2012. február 6., hétfő

Lepkés

Ő a tegnapi harmadik. Már sötét volt mire elkészült, így mára maradt a fotózkodás. Jó nagy, giga nagy úgy is mondhatnám. Kényelmesen elférnek benne az angol könyvek. :)



 



2012. február 5., vasárnap

Újratöltve

A január nem a táskavarrás jegyében telt nálam. Elfáradtam, lemerült az aksim vagy mit tudom én, mindenesetre nem volt erőm a varrógép mögé ülni. Sok volt a munkám, minden nap hulla fáradtan értem haza, kilenc körül nem hogy már ágyban voltam, de már aludtam is... Ennek következtében a motivációm is alább hagyott. Ezen kívül még születésnapom is volt, ezzel telt a múlt hétvége. 29 lettem, öregszem, mi?! :) 
Más dolgok foglalkoztattak és foglalkoztatnak még most is, de ma végre erőt vettem magamon és egész nap varrtam. Három táska született, ebből kettőt mutatok most, a harmadikat majd holnap.