2011. november 29., kedd

A blog hanyagolásának oka

Csak annyi, hogy egy napra kevés a 24 óra. :) De tegnap belehúztam és befejeztem egy táskát, egy másikat majdnem készre csináltam, egy harmadikhoz pedig összeválogattam a csodás anyagokat. Nyakunkon a karácsonyi őrület és úgy el vagyok maradva, mint a borravaló, ahogy szokás azt mondani. 

A kistáskák mintájára, ugyan nagyobb méretben. Az ajándék kulcstartó hozzá is jár, mert szeretek kedveskedni, ennyi. :)


pöttyös belső, mert azt szeretjük.


2011. november 21., hétfő

És akkor a fotók (jah, hogy ilyen cím már volt ...:))

Ahogy ígértem, itt vannak a fotók. Nem tétlenkedtem  hétvégén, ahogy az látszik. :)


A kedvencem, Matrojska
Baglyok, ismét
Cicók
Fémcsatos csoda

 

2011. november 20., vasárnap

Fotó nincs

Nincs, mert nem sütött a nap és nem tudtam fényképet készíteni. Öt táska született a hétvégén és képzeljétek, foltvarrtam. :) Hogy ez milyen jóóóó! Még augusztusban vettem az Alkotók boltjában pár patchwork csomagot, persze karácsonyi összeállítást. Már jó néhányszor összerakosgattam őket, de még nem varrtam belőlük semmit, máig. Három karácsonyi díszpárnahuzat elő készült belőlük. Kis filc angyalkákat varrtam rájuk. Kíváncsiak vagytok mi? Nah, majd ha elkészültek, megmutatom. Holnap pedig jövök a táskaképekkel. :)

2011. november 15., kedd

A kenguruk földjére...

Pontosabban Melbourne-be utaznak ők hárman. :) Hogy ettől boldog vagy-e? Oh, igen! :) 
Jó utat kedveseim! Anna, te pedig viseld őket sokáig egészséggel! Köszönöm, hogy varrhattam neked.


2011. november 13., vasárnap

2011. november 11., péntek

Manzárd Café és Fáni

Pár héttel ezelőtt egy kedves ismerősöm ismertetett meg a Manzárd Café blogjával, a felhívásukkal, miszerint magyar tehetségeket keresnek bemutatásra. Félve, ami ugye rám vall, hát persze, de jelentkeztem. Épp ma gondoltam rá, hogy hááát ez van, nem férek bele a profilba. És de. :)))


Ehhez nem is tudok hozzáfűzni semmit sem... Talán csak annyit, hogy nagyon boldog vagyok. Boldog vagyok, hogy tetszik az, amit csinálok, amitől jól érzem magam. :)
Jó indítása ez a hétvégének, azt hiszem...


A fotón pedig, ami rólam készült, Patonai Reni táskájában feszítek, hihi! :))

2011. november 7., hétfő

Macskusz

Termékeny vagyok ám... Értitek hogy értem, ugye?! :) Nah szóval Ildikém cicás táskája, melyen Lajosa szerepelt zöldben, talált egy rajongót magának. Ő Kinga, mármint a rajongó és egyben a táska gazdája. :)


2011. november 6., vasárnap

Nem jut eszembe cím

Két kistáskát befejeztem tegnap. Ez a baglyos anyag most épp a szíven csücske, nagyon cuki. :) A lilás pedig kicsit csajosabb, a virágmintát kedvelőknek. Aztán összeraktam ezt a nagy pirosat is, aki két társával együtt el fog utazni valahova, de még nem mondom meg hova. :)
És még az történt, hogy végre rávettem magam a tárcavarrásra. Sikerült is. Majd mutatom este. :)

A táskákat megmutatom most.



2011. november 1., kedd

Kettő kész

A kistáskák közül kettő kész, a harmadik pedig romba dönt. Már harmadszor bontom a varrást a száján. Nem sikerül egyenesre. Most az asztal mögött várja, hogy visszajöjjön az eszem és befejezzem... Hogy ez mikor lesz? Na azt nem tudom. :)